CAMPIONAT DEL MÓN

1859

Jesús Ángel García, finalista als 50 km marxa

El passat  diumenge 6 d’octubre es van clausurar els Campionat del Món a Qatar amb la participació de set atletes catalans.
Jesús Ángel García, en la seva tretzena participació en un mundial, es va classificar en una magnífica vuitena posició a la prova dels 50 km marxa amb un temps de 4h11:28 i unes condicions extremes de calor i humitat. A la mateixa prova, a la categoria femenina, Mar Juárez també va tenir una excel·lent actuació classificant-se en la desena posició i un temps de 4h39:28.
A la prova dels 20 km marxa, la Raquel González es va situar en la quinzena posició amb 1h38:02, i a la marató femenina, la Marta Galimany va entrar en la setzena posició amb un registre de 2h47:45.
Esther Guerrero va marcar 4:06.99 a les sèries de 1.500 m i 4:16.66 a la semifinal que no li van donar la classificació per a disputar la final.
Adel Mechaal a les sèries de 1.500 m va marcar un temps de 3:37.95 que no li van donar el passi per a la semifinal. Ibrahim Ezzaydouni es va situar cinquè a la semifinal dels 3.000 m obstacles amb un temps de 8:23.99 que no van ser suficients per a disputar la final.