CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

Carmen Sánchez, Meritxell Benito i Jaël Bestué - Fotos: Pere Tibau, Teo Tovar i Muntanyenc Sant Cugat

11 Medalles pels Atletes Catalans
Carmen Sánchez, Rècord de Catalunya de 400 m
Jaël Bestué, Rècord d’Espanya juvenil i júnior de 200 m
Meritxell Benito, Rècord d’Espanya júnior en perxa

El passat cap de setmana, 18 i 19 de febrer, es va celebrar la 53a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a Salamanca, amb una destacada actuació dels atletes catalans que han aconseguit 11 medalles, 5 d’or, 4 de plata i 2 de bronze.

Carmen Sánchez – Foto: JJ Vico

Cal destacar l’actuació de la Carmen Sánchez (FCB) que va aconseguir la medalla de bronze a la prova dels 400 metres amb un temps de 54″22, registre que representa un nou rècord de Catalunya absolut.

Jaël Bestué – Foto: JJ Vico

També l’atleta de categoria juvenil, Jaël Bestué (CM St Cugat) va assolir el subcampionat a la prova dels 200 metres amb una marca de 24″01, aconseguint un nou rècord d’Espanya juvenil i júnior. A la semifinal, l’atleta santcugatenca ja va superar el rècord d’Espanya juvenil amb 24″19.
També ha millorat el rècord d’Espanya júnior de salt amb perxa la Meritxell Benito (PdC) amb un salt de 4,11 m que li va donar la quarta posició.
A la prova dels 1.500 m masculí, el pòdium ha estat integrat per atletes catalans, aconseguint la victòria el Marc Alcalà (FCB) amb 3’52″38, la medalla de plata per Adel Mechaal (New Balance T) amb 3’52″81 i la de bronze per Llorenç Sales (FCB) amb 3’53″57. Un any més, l’Adel Mechaal ha estat uns dels protagonistes del campionat, ja que també es va proclamar campió de la prova dels 3.000 m amb un temps de 8’19″57.
Esther Guerrero (FCB) ha tornat a dominar la prova dels 800 m aconseguint el títol estatal amb un temps de 2’03″36. També la Cristina Lara (FCB) s’ha imposat als 60 m amb un temps de 7″40, tot i que a la semifinal va marcar 7″36.
Van aconseguir la medalla de plata l’Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques amb un temps de 7″96 i el Dídac Salas (FCB) que va saltar 5,25 m en perxa.

· Resultats     · Fotos (Teo Tovar)     · Fotos (JJ Vico)