2114

28 Medalles pels Atletes Catalans
Bethlehem Manzano, Rècord de Catalunya de 1500 m obstacles
Joaquim Rodríguez, Rècord de Catalunya d’Octatló

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juliol, es va celebrar l’edició setze del Campionat d’Espanya Cadet a Múrcia amb una gran actuació dels atletes catalans, que han aconseguit 27 medalles, 8 d’or, 13 de plata i 6 de bronze.
Cal destacar la prova de llançament de javelina, on els atletes catalans han aconseguit pujar als tres llocs d’honor. Mario Montes (Cornellà AT) ha guanyat el títol amb un registre de 54,11m, atleta que també s’ha situat segon en salt de llargada amb 6,55 metres. La medalla de plata de javelina ha estat per Roger Mogas (Cornellà At) amb 53,47 m i la de bronze per Eric Molina (Av Manresa) amb 48,28 metres.
En els 100 m tanques, la victòria ha estat per a la Savia Opoku (CA Vic) amb 14,73 m, atleta que ha aconseguit la medalla de plata en triple salt amb 11,97m, i la segona posició dels 100 m tanques per Judit Devers (AV Manresa) amb 14,88 m. En salt de llargada, el guanyador ha estat l’Aitor Caldito (CA Igualada) amb 6,86 m, atleta que en triple salt s’ha situat en la segona posició amb 14,07 metres.
En salt amb perxa, Edgar Nolla (UA Montsià) ha aconseguit el títol amb un salt de 4,46 m, registre que significa nou rècord dels campionats, prova en la que Biel Tenias (CA Laietània) s’ha situat en la tercera posició amb 4,36 metres.
També han aconseguit el títol, la Marta Gallo (AA Palamós) amb 5,55 m en llargada, Paul Mcgrath (Cornellà At) als 5 km amb 22’26”48 i Júlia García (Cerdanyola CH) als 600 m amb 1’33”78.
Han aconseguit la medalla de plata en Joaquim Rodríguez (ISS-L’H) a l’Octatló am 5.125 punts, nou rècord de Catalunya cadet, la Bethlehem Manzano (Av Manresa) als 1.500 m obstacles amb un temps 5’03”17, registre que significa un nou rècord de Catalunya cadet de la distància. Maria Martí (ISS-L’H) ha estat plata als 300 m tanques i Melango Muakuku (CA Nou Barris) la medalla de bronze. Aina Rabadán (CA Laietània) segona en alçada amb 1,63 m, Nerea Pérez (CM St Cugat) en salt amb perxa amb 3,36 m, Aina Ramos (ISS-L’H) en javelina amb 40,17 m, Maria Navarro (Lleida UA) en martell amb 57,17 m i la Marina Martínez (CA Laietània) als 1.000 m amb 2’56”82.
Les medalles de bronze han estat per Zakaria Cherkaoui (UA Terrassa) als 300 m amb 36”61, Marc Alcaide (Cornellà At) en martell amb  51,05 m, Jan Badia (UA Rubí) als 1.500 m obstacles amb 4’27”13.
A les curses de relleus, l’UA Terrassa ha aconseguit el títol dels 4X100 m masculins amb un registre de 45”54 i l’ISS-L’Hospitalet ha aconseguit la medalla de plata dels 4X100 m femenins amb un temps de 49’52”.

· Resultats     · Fotos (CA Sant Just)     · Fotos (Salva Pou)