Podi - Foto: Ramon Mitjà

El FC Barcelona, Subcampió en homes i dones
Maria Vicente, Rècord de Catalunya Juvenil de Triple Salt
Meritxell Benito, Rècord de Catalunya Júnior de Perxa

El passat cap de setmana 10 i 11 de juny, es va celebrar la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera i Segona Divisió. El Playas de Castellón i el València Esports han revalidat el títol en la categoria masculina i femenina, respectivament.
El Futbol Club Barcelona ha aconseguit el subcampionat ambdues categories, repetint posició en la categoria masculina i millorant la tercera posició de la temporada passada en al femenina. En aquesta divisió femenina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la cinquena posició i l’Avinent Manresa en la vuitena. En aquest encontre, celebrat a Castelló, la Meritxell Benito (PdC) va establir un nou rècord de Catalunya júnior de salt amb perxa amb un registre de 4,10 metres.
A l’encontre per la permanència celebrat a Burgos, l’equip masculí de l’Agrupació AC ha aconseguit la sisena posició i l’objectiu de la permanència a la Divisió d’Honor.
A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet ha aconseguit el subcampionat a la categoria masculina i per tant l’ascens a la Divisió d’Honor a l’encontre celebrat a Saragossa. En dones, l’ISS-L’H s’ha classificat en la cinquena posició. Cal destacar l’actuació de la Maria Vicente (ISS-L’H) que es va imposar en la prova de triple salt amb un registre de 13,01 metres, marca que representa un nou rècord de Catalunya juvenil de l’especialitat.
A l’encontre per la permanència de la categoria masculina celebrat a Madrid, la JA Sabadell i el Lleida UA s’han classificat en setena i vuitena posició, i en la categoria femenina, celebrat a Torrent, JA Sabadell s’ha situat quarta i el Lleida UA vuitè.

· Resultats   · Classificació final   · Fotos (Ramon Mitjà)