CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

1327

Els equips Absolut masculí i Sub20 femení, Campions
Carla Domínguez, Campiona Sub20

El passat diumenge 28 de febrer, es va celebrar el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Getafe, amb una gran actuació dels atletes catalans.

L’equip català Absolut Masculí ha aconseguit la victòria i suma un altre títol al palmarès de la Federació Catalana aconseguint la cinquantena victòria en aquesta categoria. Aquest títol ha estat gràcies a la tercera posició i medalla de bronze individual de Abdessamad Oukhelfen, la cinquena de l’Ayad Lamdassem i la novena de Santiago Catrofe.

L’equip Absolut Femení s’ha classificat en la quarta posició amb Douaec Ouboukir que ha estat onzena como millor catalana classificada.

Selecció Catalana – Foto: JJ Vico

A la categoria Sub20 femenina, la Carla Domínguez s’ha alçat amb la victòria individual i ha estat determinant per aconseguir el títol de l’equip Sub20 Femení amb la col·laboració de l’Helena Moragas que ha estat quarta i la Clara Las Heras que ha entrat dotzena.

L’equip català Sub23 Femení ha aconseguit el subcampionat per equips amb la Naima Ait Alibou que ha estat setena, Andrea Bernal onzena i Maria Carner quinzena.

L’equip Sub20 Masculí també ha pujat al pòdium, en aquest cas a la tercera posició amb la quarta plaça per Eric Lore, Aniol Borràs que ha estat tretzè i Marc Fernàndez el setzè.