CAMPIONAT D’EUROPA EN PISTA COBERTA

1434

Bernat Erta, Medalla de Plata als 4X400 m

El passat cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Europa d’Atletisme en Pista Coberta a Glasgow amb una destacada actuació dels atletes catalans.
A la prova del relleu 4X400 metres, l’equip espanyol va aconseguir la medalla de plata i un nou rècord d’Espanya amb un temps de 3:06.32 amb la participació del jove Bernat Erta, que va fer un extraordinari últim relleu.
Esther Guerrero Zoya Naumov van participar als 800 metres. La banyolina es va classificar per a disputar la final on es va situar sisena amb un temps de 2:04.07. Prèviament havia dominat les semifinals amb el millor temps de 2:02.43. Zoya Naumov es va classificar per a disputar la semifinal amb una marca de 2:03.16 i a la semifinal va marcar 2:04.50 que no va ser suficient per a disputar la final.
La Maria Vicente va disputar el pentatló on es va classificar en la novena posició amb un registre de 4.363 punts.
Estela Garcia i Jaël Bestué van disputar els 60 metres. Garcia va marcar 7.40 a les classificatòries i 7.46 a la semifinal. Bestué va marcar 7.41 a les sèries que no li van donar el passi a semifinal.
Artur Bossy va disputar la cursa dels 3.000 metres amb una marca de 7:58.46 que no li van donar el passi per a disputar la final.