CROS 27 i 28 D’OCTUBRE

1277

El passat cap de setmana, 27 i 28 d’octubre, ha començat la temporada catalana de cros amb la celebració de tres festivals atlètics.
Dissabte 27 es va disputar el 20è Cros de Santa Susanna, organitzat per Gesport i l’Ajuntament de la vila, al circuit del al Parc d’en Colomer. Les curses de categoria absoluta les van guanyar la Sara Loehr (La Sansi) i Rodrigo Torres (CA Montornès).
També dissabte es va celebrar el 20è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat pel CE Cerdanyola Atletisme i Triatló́ i l ́Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Al circuit del Parc dels Gorgs – Parc Tecnològic, la victòria va ser per Juanjo Verdugo (At Cerdanyola) i Merche Comino.
Diumenge 28 es va realitzar el 23è Cros d’Olot – Memorial Miguel Ángel Chorrero, organitzat pel Club Natació Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa, al circuit dels paratges de les Tries. La cursa sènior va ser per Nan Oliveras i per Marina Guerrero (Avinent Manresa).