CROS INTERNACIONAL JUAN MUGUERZA

2506

El passat diumenge 12 de gener es va celebrar el LXXVIIè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa, amb una destacada actuació dels atletes catalans. La Federació Catalana d’Atletisme ha convidat a participar en aquesta competició a una quarantena d’atletes en les categories sub16, sub18 i sub20 que van ocupar els primers llocs del Gran Premi Català de Cros.
A la categoria Sub18 les atletes catalans han copat els tres llocs del pòdium, amb la victòria de Carla Domínguez, la segona posició d’Aida Alemany i la tercera de Sofia de Sousa. De la mateixa manera s’han situat les noies de la categoria Sub16, amb la victòria de Merem Gabriel, la segona plaça de Carla Bisbal i la tercera de Beth Cáceres. A la categoria Sub16 masculina, Jofre Roca s’ha proclamat campió i Aniol Clavell ha aconseguit la tercera posició. A la categoria Sub18, Mohamed Anis Daas també s’ha situat primer i Juan de la Torre, tercer.