Estela García, Medalla de Plata i Rècord de Catalunya de 200 m
Marta Galimany, Medalla de Plata en Mitja Marató
Cristina Lara i Estela García, Medalla de Plata i Rècord d’Espanya de 4X100 m
Carmen Sánchez, Medalla de Bronze als 4X400 m

Aquest dissabte 30 han finalitzat les proves d’atletisme dels XVIII Jocs Mediterranis que s’han disputat a Tarragona des del passat dimecres. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació amb la consecució de quatre medalles de plata i cinc llocs de finalista.
Estela García va ser una de les protagonistes de la jornada de divendres quan va aconseguir la medalla de plata a la prova dels 200 metres amb un temps de 23.11, registre que representa un nou rècord de Catalunya absolut de la distancia. Però també ho ha estat a la jornada final de dissabte aconseguint la medalla de plata al relleu de 4X100 metres formant equip amb la Cristina Lara i aconseguint un nou rècord d’Espanya de l’especialitat amb un temps de 43.31.
L’equip espanyol de 4X400 metres ha aconseguit la medalla de plata amb un temps de 3:31.54 amb la participació de la Carmen Sánchez.
L’atleta local, Marta Galimany també ha protagonitzat uns del moments més emotius dels campionats en aconseguir la segona posició i medalla de plata a la cursa de la mitja marató amb un temps de 1h15:16.00.
Mònica Clemente va aconseguir una magnífica quarta posició en salt amb perxa amb una marca de 4,21 metres, la mateixa posició que l’Esther Guerrero als 800 metres amb 2:03.35 i la Berta Castells que va llançar 67.53 m en martell, prova en la que Laura Redondo va ser cinquena amb 63.89 metres. La Cristina Lara va aconseguir una meritòria sisena posició als 100 m amb un temps de 11.65.
Javier Delgado va marcar 51.44 a la semifinal dels 400 m tanques situant-se en la cinquena posició, que no van servir per a disputar la final, igual que Marc Alcalà que va ser sisè a la semifinal dels 1.500 m amb un temps de 3:48.03 i Ayad Lamdassem es va retirar a la mitja marató.