2249
Maria Vicente - Foto: Teo Tovar

Maria Vicente, Medalla de Plata

El passat dimarts 16 van finalitzar les proves d’atletisme dels Jocs Olímpics de la Joventut que s’han disputat a Buenos Aires, Argentina.
El sistema de competició d’aquest campionat es realitza amb dos participacions de tots els atletes i el resultat final és la suma de les dues actuacions.
La Maria Vicente ha aconseguit la medalla de plata en triple salt amb unes marques de 13,76 m la primera jornada i 13,67 m la segona. Bernat Erta es va situar en la sisena posició final, diploma olímpic, als 400 metres amb uns temps de 49.18 i 48.13. Artur Coll va aconseguir la novena posició en salt amb perxa amb 4,75 m i 4,72 metres, i Eric Guzmán es va classificar en la desena posició als 800 metres amb 1:52.82 i 1:53.46.