RUTA 24 i 25 de SETEMBRE

1494

Aquest cap de setmana s’han disputat cinc esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 24 es va celebrar la 7a Collbatina, organitzada pel Club Atletisme Collbató. La cursa que transcorre per la falda de Montserrat, el nucli de Collbató i les pistes forestals de la rodalia. La cursa de 10 km va ser per Víctor Peña (CA Canyelles) amb 38’03” i per a la Sara Prescoli (CA Olesa) amb 46’03”. La cursa de 5 km va ser per Sergi Ariaca (CA Calella) amb 16’03” i Marta Llagostera (CAI) amb 18’59”. A la distància de 15,5 km, anomenada Cursa Collbató-El Bruc, es va imposar Javi Paniello, en la categoria masculina, i Yveth Camus, en la femenina.
Diumenge 25 es van disputar quatre festivals atlètics.
La 17a Milla Urbana Vila d’Almacelles, organitzada pel club Almacelles Atlètica i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat. La cursa de categoria absoluta va ser per Ayad Lamdassem (BT) i Esther Guerrero (NB).
La 8a Cursa DIR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. La cursa dels 10 km va ser per Nacho Cáceres (CA CS) amb 32’22” i per Enka Viñas (CA Granollers) amb 39’04”. La cursa dels 5 km per Santi Roldán amb 16’41” i per Laura Martínez amb 21’11”.
La 7a Cursa Popular d’AnyósPark, prova urbana que es disputa pels carrers i carreteres de la parròquia de La Massana, Andorra. La victòria de la cursa dels 10 km va ser per Marcos Sanza (CAVA) amb 34’38” i per Dayane Huerta (CAVA) amb 41’10”. La cursa dels 4 km va ser per Nahuel Quetzal amb 12’49” i per Andrea Sinfreu amb 15’38”.
La 3a Cursa Badalona Bimbo Global Energy Run, un esdeveniment atlètic que celebra curses en 37 ciutat, 22 països i una cursa en comú. A Catalunya es va  celebrar al passeig Marítim de Badalona amb un recorregut pel port de la ciutat. Oscar López (CA Montornès) es va imposar en la categoria masculina amb 33’41” i Esther Vidal en la femenina amb 42’26”.

Resultats:  ·Collbató   ·Badalona   ·Sant Cugat   ·Andorra