RUTA 28 DE MAIG

1622

El passat diumenge 28 de maig, es van disputar de quatre esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 18a Cursa  BBVA  CX  Delta  Prat, organitzada pel club Pratenc AA i el Periòdic Delta. La victòria de la cursa ha estat per l’atleta local Antonio Godoy (Pratenc AA) amb 33’42” sobre una distancia de 10 km. La vencedora de la categoria femenina ha estat la Miriam Carbonell amb 40’23”.
La 8a Milla Urbana de Granollers 2016, organitzada pel Club Atlètic Granollers, amb un recorregut urbà habilitat entre la Plaça Perpinyà i la Plaça La Corona de la capital vallesana. Aquesta edició també representava el Campionat de Catalunya de Milla en ruta absolut i veterà.
La 5a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana, organitzada per l’empresa DiR amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km per l’Avinguda Diagonal de Barcelona. La victòria de la cursa de 10 km va ser per Nacho Cáceres (CA CS) amb 31’16 i per Marta Galimany (FCB) 33’59”. La cursa dels 5 km va ser per Acaymo Juan Del Rosario amb 16’09” i per Patricia Amador amb 19’40”.
La 4a Cursa de l’Ascensió, organitzada per Crack Sport Club a Granollers amb un circuit mixte de muntanya. La cursa dels 10 km va ser per Gabi Rodríguez amb 38’58” i Vanesa Sancho (CAG) amb 45’06”. La dels 5 km la va dominar David Pont amb 19’03 i Belén Rubiella amb 23’39”.