17 atletes de Catalunya a l’encontre sub 18 a Portugal

832

La magnífica collita de sub 18 catalana té una cita aquest dimecres a Leiria. 17 atletes de Catalunya competiran a Portugal amb la RFEA a l’Encontre Internacional sub 18 contra la selecció portuguesa. La selecció espanyola compta amb una setantena d’atletes, dels quals 17 són atletes de Catalunya.

I la gran majoria d’ells són campions o bé de Catalunya o bé d’Espanya recentment. Hi aniran onze noies i sis nois. La competició es desenvoluparà al municipi portuguès de Leiria la tarda del dimecres 19 de juliol.

De l’equip femení hi competiran la campiona d’Espanya de javelina, Érika Sellart, la també campiona d’alçada i rècord de Catalunya, Ona Bonet, a la velocitat Jazmin Romeu als 100 mll i Carla Cagigós als 200mll, ambdues també als relleus i les atletes del Muntanyenc de Sant Cugat, que també van pujar al podi a Gijón, Helena Santacana i Martina Zunino als 400 tanques, la darrera amb RCAM, Elda Romeva a la llargada, bimedallista sub 18 i Paula Rodríguez als 100 tanques.

A més a més, en llançaments, a banda de Sellart, competiran Maria Vallès, de l’Aldahra Lleida, al disc, i Carla Serral, del CA Castellar, al martell. Finalment, Arlet Sust serà l’atleta que competeixi a la perxa.

Pel que fa als nois, Oriol Sànchez, del CE Universitari, medallista a Gijón, competirà als 200 mll i al 4×100 m, Adrià Ripollès, de l’UA Montsià, competirà a la perxa, en proves de fons tindrem a Bakr El Asri als 2.000 obstacles, actual millor marca mundial,  Albert Alsina als 3.000 m i Karim Fartaz als 1.500 m i a la marxa, l’atleta Ivan Molina, a la distància dels 5.000 m.

Serà una gran ocasió perquè la gran majoria d’ells tinguin les primeres internacionalitats i puguin gaudir de l’experiència abans de competir al campionat d’Espanya absolut o bé d’acabar la temporada i agafar vacances.

· Informació