26a DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1861

Beatriz Pascual i Ilias Fifa, Millors Atletes de l’Any 2016

El proper dijous 8 de juny, la Federació Catalana d’Atletisme organitza la Diada de l’Atletisme Català. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-sisena edició, es realitzarà a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.
La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2016, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2016 i a la pista coberta 2017. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2016 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2016 han estat per a la Beatriz Pascual i l’Ilias Fifa, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Cristina Lara, que repeteix guardó promesa aquest any compartit amb l’Andrea Alarcón, o el mateix Marc Alcalà, també millor atleta promesa. També noms com els de la Maria Vicente i l’Aleix Porras que han millorat en nombroses ocasions diferents rècords catalans i estatals.
A l’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2016. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Concepción Álvarez per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Jordi Graells.
La Federació també retrà públic agraïment a l’entitat Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

· Premiacions