27a DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

2016
Esther Guerrero i Adel Mechaal - Fotos: JJ Vico

Esther Guerrero i Adel Mechaal, Millors Atletes de l’Any 2017

El proper dimecres 13 de juny, la Federació Catalana d’Atletisme organitza la Diada de l’Atletisme Català. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-setena edició, es realitzarà a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.
La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2017, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2017 i a la pista coberta 2018. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2017 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2017 han estat per a la Esther Guerrero i l’Adel Mechaal, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Cristina Lara, que repeteix guardó promesa. També noms com els de la Maria Vicente i la Jaël Bestué que van protagonitzar èxits internacionals al campionat del món juvenil.
A l’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2017. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Esperanza Edo, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Jordi Pelegrí.
La Federació també retrà públic agraïment a l’entitat MUTAUCAT, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.

· Premiacions