27a DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1880
Adel Mechaal i Esther Guerrero - Foto: JJ Vico

Esther Guerrero i Adel Mechaal, Millors Atletes de l’Any 2017

Aquest dimarts 13 de juny s’ha celebrat la vint-i-setena edició de la Diada de l’Atletisme Català a l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.
Com cada edició, La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, han estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa s’han lliurat els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2017, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2017 i a la pista coberta 2018. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes, als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2017 han estat per a la Esther Guerrero i l’Adel Mechaal, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
S’han lliurat premis als millors atletes en totes les categories, destacant aquesta temporada noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Cristina Lara, que repeteix guardó promesa. També la Maria Vicente i la Jaël Bestué que van protagonitzar èxits internacionals al campionat del món juvenil.
A l’apartat dedicat als jutges, s’ha fet lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris. També lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Esperanza Edo, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Jordi Pelegrí.
La Federació també ha fet un públic agraïment a l’entitat MÚTUACAT, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.

· Premiacions   · Fotografies (JJ Vico)

Foto de grup Diada – Foto: JJ Vico