1700

La Federació Catalana d’Atletisme, vol emetre el següent comunicat en relació aIs esdeveniments succeïts al Cros de Càceres i els informes als quals ha tingut accés:

La Federació Catalana d’Atletisme no convocarà a Abderrahim Ougra per participar al Campionat d’Espanya de Cros per Federacions amb la selecció catalana.

Després d’analitzar els successos ocorreguts durant el Cros de Càceres i revisar els informes proporcionats a la FCA, la Junta Directiva ha pres la decisió de declarar a I’atIeta no elegible per a representar a l’equip de la federació cataIana al pròxim campionat d’Espanya de Cros.

Aquesta decisió ha estat presa després d’analitzar detalladament l’informe emès pel jutge àrbitre del Gran Premi de Càceres.

Considerant curosament els criteris d’elegibilitat establerts, la FCA ha arribat a la conclusió que I’atIeta no compleix amb els requisits necessaris per representar a la selecció catalana d’atletisme en aquesta competició.

La Federació CataIana d’AtIetisme, desitja expressar el seu suport a la lluita antidopatge i considera que els esportistes que no promouen un esport net i just han de ser exclosos de l’àmbit atlètic.

Creiem fermament en la importància de mantenir la integritat i els valors fonamentals de l’esport en cada competició.