MANEL DELI, 8è AL MUNDIAL DE 100 KM

818

Manel Deli, l’atleta manresà de l’Avinent Manresa va brodar ahir la seva participació en el 31è Campionat del Món de 100 km que es va disputar a Bernaus, Alemanya, ocupant una brillantíssima 8a posició absoluta.

Deli va aturar el cronòmetre amb un excel·lent registre de 6:30:24. Aquesta marca significava també el tercer millor registre espanyol de la història en aquesta distància. Va ser també rècord del Món màster M45 i rècord de Catalunya absolut superant el registre d’un mite de l’atletisme d’ultrafons com és Domingo Catalán, que datava de 1992.

Deli es va presentar a la capital alemanya com a campió d’Espanya absolut 2020 amb el títol assolit a Santander amb un temps de 6:55:21, rebaixant en gairebé 25′ el seu registre personal.

A pocs dies de celebrar els seus 48 anys d’edat, Deli va culminar la seva primera internacionalitat absoluta amb una notabilíssima actuació, situant-se entre l’elit mundial de la distància.

El seu entrenador Joan Lleonart ho celebrava amb un piulada que deia “què més es pot demanar. Satisfacció màxima com a tècnic”.

· Resultats