Santa Coloma i Balaguer celebren les seves mitges maratons

587

El municipi de Balaguer, de la mà del club Runner’s Balaguer, ens van portar una nova edició de la Mitja Marató de Balaguer, una prova que arribava a l’edició 34 i que ens va portar uns 500 corredors i corredores pels carrers de la capital de la Noguera entre les tres modalitats diferents.

A la prova clàssica dels 21 K,  victòria a la categoria masculina per Alberto Pueyo, atleta aragonès del CA Jaca, que va endur-se l’or amb una marca d’1:08:23. En segona posició va acabar l’atleta de l’AA Xafatolls, Muhammad Lamin, amb una marca d’1:08:34. Al tercer calaix del podi va pujar Xavi Tomasa, de l’Ironwill Solideo, amb marxa d’1:09:04.

Pel que fa a la prova femenina, Elisabet Martín, del CA Granollers, va ser l’atleta més ràpida amb una marca final d’1:23:31, seguida de Katherine Chaplin, del CA La Sansi, amb 1:25:24, deixant en tercer lloc a Núria Sierra, de l’Hinaco Monzón, amb 1:27:52.

D’altra banda, a la distància dels 10 K, Aleix Serra, del club local Pedala.cat, es va endur la victòria amb un temps de 31:52. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Núria Ribalta, que amb un temps de 41:08 va superar a totes les seves rivals.

· Resultats

A més a més de Balaguer, Santa Coloma de Gramenet també va viure la seva Mitja Marató, en aquest cas arribant a la 10a edició i organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme. Els corredors i corredores participants van poder gaudir de dues distàncies, la clàssica de 21 K i la de 10 K, a banda de les classifacions per equips.

A l’apartat de la mitja marató, victòria de Driss Lakhouaja amb marca d’1:10:34. L’atleta de l’Ironwill Solideo va pujar a l’esglaó més alt del podi per davant d’Enric Joan Tejedor, amb temps d’1:13:03 i de Yeray Marchal, de l’UCA, amb temps d’1:14:37.

Pel que fa a la categoria femenina, victòria de Marta Mesalles amb una marca d’1:24:43, seguida de Miriam López amb 1:25:30, deixant en tercera posició a Elisabet Rodríguez, amb marca d’1:28:55.

A la prova dels 10 K, victòria d’Elisa Melilli a la prova femenina. L’atleta italiana de l’UCA va aconseguir la victòria amb marca de 37:36, seguida de Nina Manso amb 38:48 i de Noelia Medina, també de l’UCA, amb 40:00. Pel que fa al podi masculí, victòria de Bilal Ziadi, de l’IronWill Solideo amb marca de 31:39, seguit de Sofian Haddouti, de l’UCA, amb 32:27, i deixant en tercer lloc a Lucas Alonso, amb un temps de 32:32.