La Pobla de Segur acull el Campionat de Trail de promoció

762

La Federació Catalana d’Atletisme, amb col·laboració del CAPS, organitza el Campionat de Catalunya de Trail de promoció, en el marc d’una nova edició de la Foradada Trail, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Disputació de Lleida. El campionat de promoció englobarà les categories de sub 12 a sub 20. Aquesta prova serà puntuable per la Copa Catalana de Trail de categories de promoció.

El Campionat començarà a les 11.30 h amb les proves sub 20 i sub 18, que hauran de recórrer 8.5 K + 330 metres. A les 12.45 h serà la cursa sub 16 i posteriorment es disputaran les altres categories.

El recorregut sortirà de la Pobla de Segur en direcció al nord, passant per llocs emblemàtics com l’ermita de Sant Miquel o el Corral de Xoriguer. El circuit tornarà a endinsar-se al municipi per acabar al mateix punt de la sortida.

D’entre els i les atletes presents, més de 120, cal destacar diversos noms. D’entrada, a la categoria masculina, Jan Torrella, de la JA Berga, subcampió d’Europa de Trail Vertical sub 20, Pau Valdepeñas o Guim Camprubí, el campió català. També Lluc Casal, del CA Canovelles, i Biel Vàzquez, campió de la Copa Catalana l’any passat, en categoria sub 18.

En categoria femenina cal destacar la presència de Yousra Laghmich i Carla Yanguas, del CA Canovelles, Clàudia Llesuy de la CA Pobla de Segur, Aina Civil de la JA Berga o Miriam Recasens, del CA Vic.

En aquest campionat també es decidirà la selecció catalana que viatjarà a Lerín, Navarra, per disputar el Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques de la RFEA el proper 7 de maig en categoria sub 20. Les dues places disponibles sortiran directament d’aquest campionat.

· Reglament   · Atletes inscrits

El mateix diumenge viurem la tercera parada de les Trail Running Series, en aquest cas, amb la celebració del Trail Costa Brava, una prova de diferents distàncies disputades a Palamós. La marató, la prova del trail (la puntuable per les TRS) o la express seran les curses a disputar durant la prova al Baix Empordà.

Pel que fa a la prova del trail, la sortida serà al mateix municipi de Palamós, igual que l’arribada, recorrent diferents municipis, passant per Calella de Palafrugell, i amb trams pels camins de ronda de la Costa Brava.

· Web Costa Brava