De Antonio i Suàrez guanyen el Campionat català de marató

1015

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el Campionat Catalunya de marató en el marc de la 18a marató d’Empúries que va aplegar a més d’un miler de corredors i corredores en el còmput global de totes les proves. Gerard de Antonio va ser el nom propi del dia, després d’aconseguir la victòria i proclamar-se campió de Catalunya.

L’atleta del RTC Running Club va aconseguir la victòria per la porta gran, amb una marca de 2:23:18, després d’executar una magnífica cursa. D’altra banda, Carles Montllor, del CEA La Blanca, va ser el segon en entrar a la meta amb un temps de 2:27:48. Montllor porta mesos demostrant el seu gran estat de forma. El vam veure en un magnífic paper a la Marató de Barcelona i més recentment al Campionat d’Espanya de marató, on va aconseguir medalla per equips

Al podi els va acompanyar en Xavi Tomasa amb un temps de 2:29:00. Tomasa també està executant un bon primer tram d’any, més centrat en el trail, ahir demostrant un bon estat de forma a la marató. Sebastián Veciana va ser 4t amb 2:41:10 i Jose Luís Cruz 5è amb 2:45:42. Cal apuntar que Montllor, Tomasa i Veciana van ocupar el podi M35. Cruz va ser el guanyador M40, mentre que Cruxent va ser l’M45. Sergi Planas va ser el guanyador M50, Claude Garcia l’M55, Juan Pedraza, campió M60 i Ricard Montané l’M65.

D’altra banda, Rebeca Suàrez va ser la guanyadora de la prova femenina, sent la primera atleta en creuar la línia de meta. Suàrez va acabar amb un temps de 2:55:25, sent la guanyadora F35 i aconseguint un nou rècord de la cursa. Carmen Martín va ser segona amb 3:21:34 i Montserrat Garceso tercera amb 4:05:19.