La ruta s’atura a Sant Cugat, Pont de Vilomara i Tarragona

377

Sant Cugat, Tarragona i El Pont de Vilomara tenen cites amb la ruta aquest proper diumenge. Tots tres municipis acullen proves amb centenars d’atletes, en diferents distàncies, com ara els 10 K, la mitja o curses de trail.

Les tres proves es disputaran el proper diumenge. A Tarragona es viurà una nova edició de la Mitja Marató de Tarragona i 10 K, que enguany arriba a la 32a edició. La cursa s’iniciarà a les 9 h del matí des de Torres Jordi i circularà per tot el municipi de la capital tarragonina. L’organització espera arribar a les 1.500 persones entre les dues curses.

Tarragona

La temporada passada, Roger Sans, de L’Hospitalet Atletisme i Argentina Òria van pujar a l’esglaó més alt del podi. Aquesta temporada, els i les participants passaran, entre d’altres llocs, pel Parc Francolí, Torre dels Vents, Mercat central, Monument als herois, el circ romà, l’església de Sant Pere i la platja del miracle.

· Web Tarragona

D’altra banda, també diumenge, Sant Cugat del Vallès viurà una nova prova de la Mitja Sant Cugat Universiae, que enguany arriba a la 37a edició. Recordem que els i les participants podran competir en 5 K, 10 K o la mitja marató. Totes les distàncies es disputaran en una mateixa cursa que s’iniciarà a les 9.30 h des de el Pla de Vinyet i que acabaran a la Plaça de la Vila.

Sant Cugat

Es tracta d’un recorregut molt urbà, que circularà pels punts més històrics de la ciutat, on els qui recorrin els 21 k de la mitja hauran de donar dues voltes. Els organitzadors son el Club Muntanyenc Sant Cugat i l’ajuntament de Sant Cugat, amb el title sponsor de Universiae. Cal comentar que aquesta mitja també forma part de la lliga universitària de curses populars.

· Web Sant Cugat

Finalment, la darrera cursa aquest cap de setmana serà la 17a cursa del Pont de Vilomara i els trails del Pont. Dins dels trails, viurem el Trail del Pi Rodó, de 5 K, el Trail de Ermitanets, de 14 K i el trail Rocafort de 28 K.

El Pont de Vilomara

Les primeres en sortir seran les curses de promoció, que faran un recorregut d’1,8 K els primers i de 500 metres els més petits. Aquestes dues curses seran totes a l’interior del Pont de Vilomara. A les 9.15 h es donarà el tret de sortida al Trail dels Ermitanets, amb 14 K de distància, un circuit ràpid, amb molts corriols, amb una petita pujada als Ermitanets. A la mateixa hora sortiran els corredors i corredores del trail Rocafort, de 28 K de distància, amb zones ràpides i tècniques, amb tota mena de superfícies. A les 9.45 h es donarà la sortida del trail Pi Rodó de 5 K, una cursa plena de senders ideal per aquells qui vulguin gaudir de la natura.

· Web El Pont de Vilomara