Ens ha deixat l’atleta David Pérez Bruque

3028

La Federació Catalana d’Atletisme vol mostrar el seu condol davant de la colpidora notícia del traspàs de l’atleta David Pérez Bruque, de només 18 anys. En David era atleta del Club Atlètic Manresa i havia destacat en categories inferiors, arribant a ser internacional amb la selecció espanyola en la prova dels 400 tanques.  

En David havia guanyat medalles catalanes en categories inferiors en la disciplina de proves combinades, i també havia destacat als 400 tanques, prova que li va valdre una internacionalitat amb la selecció RFEA per competir al Campionat d’Europa sub 18 a Jerusalem i a diverses trobades internacionals sub 20, a més de proclamar-lo campió d’Espanya sub 18 a Xerez l’any 2022. També va representar a Catalunya al Campionat d’Espanya per federacions sub 18, i va rebre diverses distincions en les Nits de l’Esport de l’ajuntament de Manresa.  

En David formava part de l’Avinent Club Atlètic Manresa i entrenava a les pistes d’atletisme del municipi, tenint com a entrenadora a l’Eulàlia Torrescasana, amb la que havia aconseguit tots els seus èxits esportius. La notícia ha colpit a tot l’atletisme manresà i català.  

Que la terra et sigui lleu, David