Lleida i Arbeca acullen el Campionat català màster de clubs

424

Lleida acollirà el Campionat de Catalunya de clubs màster aquest cap de setmana, amb el disc celebrant-se a la pista d’Arbeca. Un total d’11 equips masculins i 8 de femenins competiran per saber quin son els equips que pugen al podi. La competició començarà a les 10 h i finalitzarà cap a les 14 h.

La competició masculina tindrà a tots els equips destacats dels darrers cursos. Conjunts com el CA Nou Barris, el Barcelona Atletisme o el CE Universitari, tots ells de la ciutat de Barcelona, han estat històrics dominadors, amb el Pratenc AA també present. Ara però tenim d’altres equips, com la UCA o el CA Tarragona que pugen amb força.

Dels presents destaquen, entre d’altres, Ricard Rof, Pablo Carrascosa o Jordi Mirmi als 100 mll, Carles Doz o Eduardo Montejano al 200 mll, Isaac Piñero i Miguel Antonio Jalón als 400 mll, Javi Segovia a les tanques baixes, Dani Garcia al 800 m, Sancho Ayala i Soffian Haddouti al 1.500 m, Francesc Marsol i Sergio Bejarano al 3.000 m, Carlos Matías Danieluk, Jeffrey Dost i Kirian Pérez a l’alçada, Carlos Teruel i Salvador Marangues a la perxa, Jordi Bedmar i de nou Javi Segovia a la llargada, Sebastián Berengui a la javelina, Raúl Julián al triple i Josep Obrador i David Cervelló a la marxa.

D’altra banda, a la prova femenina, Barcelona Atletisme, Avinent Manresa, CA Granollers o Pratenc AA seran alguns dels destacats.

D’aquests equips en destaquem a Maite Marzo al 100 i 200 mll, Betania Duarte al 100 mll, Adhara Barril al 200 mll, Elisabet Ruz al 400 mll, Marta Camps, Ana Esther Fidalgo i Marta Nogueira al 800 m, Noelia Jiménez al 1.500 m i al 3.000 m, Lluïsa Casanovas i Pat Vidal a l’alçada, així com Vidal a la llargada i Lourdes Rossinyol al pes i javelina.

Aquesta serà la primera prova màster de l’Aire Lliure, en una temporada que es presenta emocionant. En el record de tots i totes les atletes hi haurà Maria Cristina Gargallo, la llançadora del Reus Ploms que ens va deixar la setmana passada.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits