Tarragona va celebrar el català de combinades sub 12-14

337

Tarragona va acollir un nou Campionat de Catalunya, en aquest cas, les proves combinades sub 12 i sub 14. L’estadi Natàlia Rodríguez va viure les evolucions dels més petits de les combinades, amb la gestió i organització del CA Tarragona. Es van repartir fins a dotze medalles, sis per categoria. A més, el campionat de Catalunya va coincidir amb una nova jornada dels controls de promoció FCA sub 10 a sub 14, previs a les prèvies del Campionat de Catalunya.

A la prova sub 12 masculina, victòria de Jan Manevy del CA Manresa amb marca de 1.116 punts, amb la plata d’Hugo Martos, del CA Igualada, amb 1.115 punts i el bronze de Samuel Vieira, del Cornellà Atlètic, amb 1.112 punts. En el pentatló sub 14, d’altra banda, vam viure un RCAT. El va aconseguir l’atleta del Nàstic de Tarragona Jeremiah Obro. L’atleta va tancar la seva participació amb una marca de 2.888 punts, rècord de Catalunya superant l’anterior de Marc Garcia. A Obro el va seguir Eduard López, de l’Avinent Manresa, amb marca de 2.330 punts, amb el bronze de Cessar Aina, del CA Tarragona, amb 2.161 punts.

Pel que fa a la categoria femenina, el tetratló sub 12 va deixar un doblet del Nàstic de Tarragona, un dels equips locals. L’equip grana va ser capaç de col·locar al podi a dues de les seves joves atletes. Les germanes Pozo van pujar al podi, l’Anna amb l’or i una marca de 2.105 punts, i la Júlia amb la plata i marca de 2.063 punts. El tercer lloc va ser de Martina Acosta, del CA Igualada, amb 1.939 punts. Al pentatló sub 14, or de Laia Morera, de l’UA Terrassa, amb 2.675 punts, seguit de Xènia Escriche, del Cornellà Atlètic, amb la plata i 2.500 punts, i el bronze de Paula Vargas, també del CA Manresa, i marca de 2.466 punts.

De les dotze medalles aconseguides, quatre van ser del CA Manresa, tres del Nàstic de Tarragona, i dues per CA Igualada i Cornellà Atlètic. Va ser un èxit de participació, amb més d’una quinzena d’atletes acabant les combinades per prova.

· Resultats