Els circuits segueixen endavant a una setmana de l’absolut

362

Centenars d’atletes de Catalunya competeixen aquest cap de setmana buscant les darreres marques per entrar al Campionat de Catalunya absolut i sub23 de la propera setmana. Sant Cugat i Santa Coloma seran epicentres de la jornada dels circuits, mentre que Gavà celebra la 7a Reunió de Velocitat.

I comencem pel 8 de juny, on el CAR de Sant Cugat rebrà la cinquena jornada del Circuit de salts. Ho farà en una jornada de tarda amb els concursos d’alçada, triple salt i perxa. De 15.30 h a 19.30 h es disputaran totes les proves, amb noms destacats del panorama català. A l’alçada masculina tindrem als germans Torrero, Àngel i Daniel, mentre que a la femenina competirà l’atleta sub 20 Fatoumata Diallo.

A més, concursos de triple salt, amb Pau Vergés, Oriol Ramos i David Castro a la prova masculina, mentre que a la femenina tindrem a la campiona catalana, Naiara Estanga, a més a més d’altres atletes com Sheila Dobón i Júlia Quevedo. Finalment, a la perxa. Novament amb tots els grans atletes catalans, expectuant casos concrets com Aleix Pi o Dídac Salas. Però a Sant Cugat veurem les evolucions d’Artur Coll, Martí Serra, Àlex Teruel, Oriol Almirall, Àlex Gràcia o el jove Adrià Ripollès. També gran nivell a la perxa femenina, amb Mònica Clemente, Silvia Ruiz i Marta Méndez.

· Reglament   · Atletes inscrits

Això pel que fa a Sant Cugat. Diumenge, a Santa Coloma, viurem la sisena jornada del Circuit de Salts, la tercera del Circuit de velocitat i tanques i la sisena del circuit de llançaments. Es disputarà tot a la tarda, començant a les 15 h i allargant-se passades les 22 h.

Pel que fa als salts, serà el moment de la llargada i l’alçada. A les 19 h prova de llargada amb atletes com Xavi Barrubés, Aitor Caldito, Pere Casanova, Jan Díaz, Joan Gea, Jordi Matsuoka, Saúl Ruiz i Ferran Urquia. Pel que fa a la femenina, Clara Gabaldón, que ve de competir a les combinades serà la gran referència juntament a Andreea Florina Sabou, ambdues de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Elda Romeva i Elena Llobera.

· Reglament   · Atletes inscrits

Els llançaments també tindran una bona prova prèvia al Campionat de Catalunya. De 16 h a 19.30 h veurem les evolucions dels atletes catalans de pes, javelina i disc. En la primera prova, atletes com Jotas Ortega o Arnau Gabaldón seran destacats, mentre que a la femenina, Estel Pons serà la més destacada. Al disc, Aaron Sola buscarà arriba en forma al Campionat de Catalunya. Finalment, a la javelina, Yohanna Sol Arias, Olivia Salmerón i Aisha Mohamed-Mariche seran les atletes a tenir en compte. En nois, Pau Rodríguez, Arnau Ribé o Roger Mogas faran un aperitiu del que viurem a Manresa la setmana vinent.

· Reglament   · Atletes inscrits

Finalment, a Santa Coloma, viurem la tercera jornada del circuit de velocitat i tanques. De 17 h a 22.30 h viurem una apassionant jornada on els atletes més ràpids de Catalunya buscaran una bona marca per encarar amb encert el campionat absolut. Als 100 mll, presència de Víctor Fernàndez, Roger Ponce, Albert Romeo i Oriol Madí, en els 200 mll tindrem a Pol Retamal, Oriol Calsina, Bernat Erta o Miguel Gasch i en els 110 tanques, Marc Gale, Arnau Erta, Pau Aragonés o Biel Díaz.

A les proves femenines, al 100 mll, tindrem a Celia Payrato, Inès Gómez o Laura Sabaté, als 200 mll Carla Cagigós, Aintzane Castarlenas o Carmen Sànchez, el 400 mll tindrà la presència de Laura Hernàndez, als 100 tanques Xènia Benach, Mireia López, Igambo Muakuku i Laia Saumell, i finalment, als 400 tanques tindrem la presència de Sara Gallego de cara a buscar una bona marca després de sortir de la lesió.

· Reglament   · Atletes inscrits

Això pel que fa als circuits. Dissabte, Gavà celebra la 7a Reunió de Velocitat. És una prova que sempre reuneix a molts atletes de les disciplines de velocitat, organitzada pel Club Atletisme Gavà. Aquest curs, la prova servirà també per fer un homenatge a Bernat Peso, president de l’entitat, que ens ha deixat aquesta mateixa setmana.

De 17 h a 21.55 h es disputaran les proves dels 100 mll, 200 mll, 400 mll, 100 t, 110 t, 400 tanques, 800 m i relleus. Atletes com Celia Payrato, Carmen Sànchez, Víctor Fernàndez, Iñaki López, Daniel de la Hoz, Sara Gallego, Oriol Madí, Raúl Villalonga,o Elvin Josué Canales hi seran presents.

· Reglament   · Atletes inscrits