Víctor Da Costa i Alham Elkakdi dominen la Lles Trail TRS

192

La cursa Lles Trail era la cinquena parada de les Trail Running Series. La prova, que circulava per Lles de la Cerdanya, va tenir el domini des de bon començament de Víctor Da Costa i Alham Elkakdi, els líders TRS i els dos atletes que tenen més opcions d’alçar-se amb la victòria finalment.

L’atleta del JA Berga, Víctor Da Costa, que ha tingut un 2024 amb moltes emocions, després de participar amb la selecció catalana i de dominar diverses proves TRS, Da Costa es va endur també la victòria a la Lles Trail, amb un temps de 03:09:51. Nacho Trinidad va ser el segon atleta en creuar la meta als 30 K, amb un temps de 03:11:23. En tercer lloc, Pol Codina, amb 3:12:37.

A nivell femení, victòria d’Alham Elkakdi. L’atleta de l’UA Terrassa va dominar de principi a fi la cursa i va aconseguir arribar primera a la meta amb un temps final de 3:38:42. Celia Espinós va ser segona amb un temps de 3:57:47, mentre que Lourdes Puiggrós, atleta del CA Vilafranca, va acabar en tercera posició amb una marca de 3:58:23. Aida Pérez i Lidia Ramos les van seguir a la classificació.

D’altra banda, la cursa de 15 K la va dominar Rynosuke Omi amb 1:36:31, mentre que a nivell femení, Natàlia Lozano va aconseguir la victòria amb 2:17:37. D’altra banda, als 7 K, Martí Petre guanyava la prova amb 41:18, mentre que la prova femenina la dominava Nausicaa Sauqué amb 49:52. Finalment, a la prova de 42 K, Carles Salsench guanyava la prova amb 4:44:04, i a nivell femení, Eli Gordón dominava amb 5:23:51.