Darrera jornada del circuit de llançaments a Manresa

120

Una quarantena d’atletes disputaran diumenge la darrera jornada del circuit de llançaments, en el marc del Memorial Julio Álvarez de Manresa que es fa cada temporada a les pistes del Congost. D’aquesta manera, posarem punt i final a tres mesos i set jornades de circuit pel sector de llançaments català.

La competició es disputa diumenge durant tot el matí, començarà a les 9.30 h amb la prova de martell femení i seguirà a les 10.30 h amb el pes, a les 11 h amb el martell masculí i finalment a les 12.30 h amb el disc masculí i femení.

A la categoria masculina, presència de Jotas Ortega i Sergi Cabezón al pes, Adrià Blanch i Domingo Sànchez al disc, així com l’estrella sub 20 catalana, Aleix Camats, mentre que al martell, presència del doble campió d’Espanya màster i RCAT Joan Bea.

A les proves femenines, Ioana Maria Secara, Laia Alonso i Irati Blum al disc, Aina Gost i Sofia Ros al martell sub 18 i Carla Serral i Mar Santanach al martell absolut.

· Reglament   · Atletes inscrits

Amb aquesta prova també es posarà punt i final l’aire lliure català abans de l’estiu, acabant de forma simultània al Campionat català de decatló màster a Tarragona.

· Reglament   · Atletes inscrits