L’Assemblea General Extraordinària aprova el canvi de seu de la Federació

696

L’Assemblea General de la Federació Catalana d’Atletisme es va reunir ahir, en caràcter extraordinari, per abordar el canvi de seu social de la FCA. Conforme al que disposa l’article 51 dels estatuts federatius vigents, la Junta Directiva va convocar aquesta assemblea extraordiària a la sala d’actes de l’actual seu de la Federació Catalana d’Atletisme.

L’ordre del dia a debatre era, a banda de l’aprovació de l’acta anterior, la situació del contracte de lloguer actual de la seu social de la Federació Catalana d’Atletisme i les possibles alternatives de canvi de seu i posterior aprovació d’aquest canvi.

L’Assemblea General Extraordinària va aprovar el canvi de seu social de la Federació Catalana d’Atletisme per 81 vots a favor, 9 vots en contra i 12 abstencions. D’aquesta manera, i després d’un ampli debat per valorar les opcions pertinents, els i les  membres presents van procedir a la votació citada i el resultat va ser el de fer el canvi esmentat.

Aquesta Assemblea Extraordinària es va convocar després d’una oportunitat plantejada pels propietaris de l’actual seu arrel de la defunció de l’antiga apoderada.

Aquest canvi permetrà millorar les condicions de treball i facilitar l’atenció als nostres clubs i atletes. La nova seu comptarà amb unes instal·lacions més accessibles, que aportaran un servei més eficient. Properament, la Federació Catalana d’Atletisme informarà de la seva ubicació exacta, a més d’altres informacions que puguin ésser de rellevància.

Recordem que aquesta setmana ha estat l’aniversari de la Federació Catalana d’Atletisme, celebrant els seus 109 anys d’història. L’entitat va néixer el 2 de setembre del 1915 i la seva primera seu va ser al Passeig de Gràcia de Barcelona.