Santa Coloma acull la 1a jornada del Trofeu Promoció

183

Santa Coloma de Gramenet acull aquest dissabte la primera jornada del Trofeu Promoció, la competició que substitueix al Campionat de Catalunya de Tardor, i que en aquesta primera jornada repartirà medalles sub 8 a sub 14 de 15 proves diferents. Uns 371 atletes inscrits en 838 participacions i disciplines tan variades com els 60 mll, el vòrtex, la perxa o la javelina.

La prova començarà a les 10 h del matí i s’acabarà a la 13.30 h. La categoria sub 8 competirà a 60 mll i vòrtex, la sub 10 a 60 mll, 1.000 marxa i vòrtex, la sub 12 a 60 mll, 2.000 marxa, perxa i javelina i la sub 14 a 60 mll, 2.000 marxa, triple salt, alçada, martell i el relleu 4×80 mixt.

Seran quatre les jornades que es disputaran d’aquest Trofeu Promoció, amb el mateix nombre de medalles repartides antigament al Campionat de Tardor, i amb un trofeu final pels cinc clubs amb millor puntuació d’entre totes les jornades. Les proves sub 8 seran en format duatló, rebent medalles els primers classificats dels duatlons respectius.

En aquesta primera jornada, Colomenca, CA Sant Just, CA Gavà, UA Terrassa, UGE Badalona i Barcelona Atletisme son els clubs que més atletes aportaran entre totes les categories, demostrant múscul de promoció i posant en marxa la temporada d’atletisme de les seves escoles amb la primeres competicions federatives.

· Reglament   · Atletes inscrits