Gavà acull la segona jornada del Trofeu Promoció

196

La Bòbila de Gavà acull la segona jornada del Trofeu Promoció. El Club Atletisme Gavà, una de les entitats amb més experiència a l’hora d’organitzar i acollir competicions, rebrà la visita de 365 nens i nenes que competiran en proves sub 8 sub 10, sub 14 i sub 16.

Seran 365 atletes i 596 participacions. La prova començarà a les 10 h i s’acabarà a la 13.30 h. S’iniciarà amb 100 mt  i javelina sub 16 i perxa, disc i llargada sub 14 i la darrera prova serà el 4×60 m sub 10 mixt. Es repartiran fins a 83 medalles en 14 proves diferents. Recordem que els i les participants sub 8 competiran en un duatló, per tant, tindran medalla els tres primers i les tres primeres de la puntuació final del mateix.

Molta presència d’atletes de clubs del Baix Llobregat, com el mateix CA Gavà, el CA Viladecans, el Martorell AC, el CA Sant Just o el CA Sant Andreu de la Barca, però també del Barcelonès, com l’UGE Badalona, l’Agrupació Atlètica Catalunya, el CA Nou Barris i el Barcelona Atletisme, i de la zona del Vallès, com UA Barberà o CA Mollet, a banda d’altres entitats com el CA Vic, el CA Vilafranca o els atletes VNG.

Aquesta serà la segona prova del trofeu promoció. Recordem que la primera es va disputar la passada setmana a Santa Coloma de Gramenet, i que en restaran dues, a Vilanova i la Geltrú i al Joan Serrahima de Barcelona. Al final de la quarta jornada, els cinc millors clubs per puntuacions obtindran un trofeu.

· Reglament   · Atletes inscrits