CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

2201

Jornada Final

El proper cap de setmana 10 i 11 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor, Primera i Segona Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.
A la Divisió d’Honor, els encontres pel títol se celebraran a les pistes d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló. El Futbol Club Barcelona participarà en aquesta final tant a la categoria masculina com a la femenina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’Avinent Manresa s’han classificat per a disputar la final pel títol femení. L’encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Burgos, on participarà l’equip masculí de l’Agrupació AC.
A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet participarà a l’encontre que se celebrarà a Saragossa per a disputar el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor tant a la categoria masculina com a la femenina.
A l’encontre per la permanència de la categoria masculina participaran el Lleida UA i la JA Sabadell a Madrid. L’encontre femení es disputarà a Torrent i participaran també el Lleida UA i la JA Sabadell.

· Web Clubs