Acaba el Campionat de Catalunya de Tardor

818

La Federació Catalana d’Atletisme juntament amb l’Agrupació Atlètica Catalunya van organitzar l’última jornada del Campionat de Catalunya de Tardor a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona. Després de quatre jornades de molt de nivell dins de l’atletisme de promoció, més de 700 atletes van competir per aconseguir les últimes medalles.

La jornada de dissabte va ser molt interessant. Destaquem per exemple que l’atleta palamosí Ferran Pau Fanés va obtenir la victòria en llançament de martell en la categoria sub 14 que, sumant-se amb la de pes i disc, el va fer aconseguir un triplet històric. A més a més, atletes d’una vintena de clubs diferents van sumar medalles d’or, va ser el cas de l’UA Barberà, el CA Sant Just o el CA Manresa.

Alguna de les marques destacades van ser: 11.15 de l’Unai Yuste als 100 mll, 1.74 m d’en Jan Jubany en alçada, els 14.25 m d’en Nacho López amb pes, els 54. 60 m de l’Eric Recolons amb el martell, els 47.58 de la Marta Escalera als 300 mt, els 12.75 m de la Laia Ribera amb pes, els 40.09 m de la Karen Rius amb martell sub 14, i els 39 m de l’Àngela Sellart amb la javelina sub 14.

A banda de les proves individuals també es van disputar proves de relleu mixt. El CA Canaletes en sub 14, i el CA Manresa en sub 12 van ser els equips més ràpids.

· Resultats   · Fotos (Miquel Merino)