Activitat de desembre de migfons i fons al CAR de Sant Cugat

1091

La Federació Catalana d’Atletisme organitza demà una activitat de convivència relacionada amb el viatge de la Selecció Catalana al cros d’Elgoibar del proper 8 de gener. Ho fa amb diversos i diverses atletes dels sectors de migfons i fons i que en els darrers mesos han competit en proves de ruta i cros.

S’han convocat a uns 110 atletes de les categories sub 16 a sub 20. La idea de la jornada de convivència és la de convocar a tots aquells i aquelles atletes que han competit en proves de cros aquest curs, i que tenen opcions d’anar al cros d’Elgoibar, on se celebra el Campionat de Federacions. Amb tot, també assistiran tots els atletes susceptibles de ser convocats amb la selecció catalana per competicions de la disciplina.

La primera activitat serà una sessió d’entrenament. Posteriorment es farà una xerrada amb la nutricionista del CAR Sant Cugat, la Saioa Segura, que els hi explicarà els hàbits saludables de nutrició per a joves esportistes, a més de dona’ls-hi unes pautes importants per evitar qualsevol tipus de trastorn alimentari.

Durant la tarda es faran una sèrie de xerrades amb atletes d’elit. Els escollits i escollides seran la Marta Galimany, en Jordi Torrents, la Marina Martínez i l’Aaron Las Heras. Tots quatre, de perfils diferents, els hi explicaran les seves experiències com a esportistes d’alt nivell, els seus camins i com han viscut tot el procés, a banda de com poder conciliar la pràctica de l’atletisme amb els estudis i la vida social.

A banda dels atletes convocats i dels convidats a les xerrades, a la jornada hi assistiran en Quim Erta, director tècnic de la FCA, l’Andreu Novakosky, coordinador de la jornada i responsable de mig-fons i fons, la Maria Carbó, responsable de cros i ruta, en Fran Carrillo i en José Antonio Prieto com a adjunts al sector, i en Joan Montserrat, en Juan Ramón Moya, la Laura Pelegrí, en Juan Carlos Galán i en Xavier Garcia Insa com a membres de la comissió de cros.

· Convocatòria