ACTUACIONS DESIGUALS AL MUNDIAL SUB 20 DE COLÒMBIA

804

Des del dilluns 1 d’agost fins ahir dissabte dia 6 s’ha disputat a la ciutat de Cali, Colòmbia, el Campionat del Món sub 20 d’ atletisme on hi han participat sis atletes catalans, 3 dones i 3 homes.

En l’apartat femení:

Berta Segura, de l’Aldahra Lleida UA, ha estat la sisena classificada a la final dels 400 metres amb un temps de 52.56 segons. Una final en la que en tot moment ha lluitat per les posicions de podi.
La lleidatana entrenada per Iván Espílez havia estat primera a la seva semifinal de dimecres, amb un temps de 52.51, i també primera el dimarts a la seva sèrie eliminatòria, amb una marca de 52.50 segons, que suposava un nou rècord d’Espanya sub 20 de l’especialitat.

Clara Fernández del Nike Atlètic Club va saltar 3.95 metres en la qualificació de perxa situant-se 14na en el còmput global, i primera de les atletes que no van poder classificar-se per disputar la final.
La saltadora de Sant Cugat del Vallés, entrenada per Alberto Ruiz, havia saltat enguany 4.15 metres en pista coberta.

Carla Dominguez, de l’Asics, ha finalitzat setzena a la final dels 5.000 metres amb un temps de 17:35.61, molt lluny de la seva millor marca personal de 15:38.61.
La fondista de Terrassa que entrena amb Alex Parreño ha tingut un final de temporada amb diverses lesions que li han impedit una òptima recuperació.

En l’apartat masculí:

Oscar Martínez, del Cornellà Atlètic, ha obtingut una cinquena posició als 10 kilòmetres marxa amb un tempos de 43:20.84, aquest temps li va suposar establir una millor marca personal.
L’alumne de José Manuel Rodríguez va deixar molt bones sensacions anant de menys a més en el decurs de les vint-i-cinc voltes a la pista.

Pol Ferrer, del Cornellà Atlètic, va ser disetè classificat amb 6.808 punts, com a conseqüència dels seus tres nuls en la prova de salt amb perxa que li van atorgar zero punts en aquesta disciplina.
Malgrat aixó, el polifacètic atleta de Sant Boi de Llobregat, entrenat per Alex Mancheño, va aconseguir millorar les seves prestacions a les proves dels 100 metres i els 110 metres tanques.
Per tant, si hagués fet la seva marca personal en salt en perxa hauria obtingut una puntuació propera als 7.550 punts, es a dir, hauria estat finalista i molt a prop de les zones de medalla.

Roger Suria del Club Atlètic Igualada va ser onzè a la seva semifinal amb un temps de 9:14.60.
Malgrat tenir una marca personal de 8:55.61, l’atleta d’Agramunt, que entrena amb Carles Castillejo, tenia la difícil tasca de seguir els atletes africans que disposaven de registres força inferiors.
En el còmput global es va clasificar el 27 d’entre 37 participants, essent el vuitè europeu.