ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ DE LA FCA AFECTACIÓ COVID-19

1919

La Federació Catalana d’Atletisme informa que, donat les mesures de les autoritats sanitàries d’allargar l’estat d’alarma, les nostres oficines romandran tancades (tal com vàrem dir a l’anterior comunicat des de 16/3 durant 15 dies)  i allarguem el tancament fins el 13/4/2020. El personal treballarà de forma telemàtica des de casa i per a qualsevol comunicació amb nosaltres podeu utilitzar els nostres correus electrònics:

fca@fcatletisme.cat

jordi@fcatletisme.cat

manoli@fcatletisme.cat

salvador@fcatletisme.cat

mariajesus@fcatletisme.cat

david@fcatletisme.cat

maite@fcatletisme.cat

Així mateix comuniquem que es suspenen cautelarment totes  les competicions fins a nou avís, revisable en funció de l’evolució de l’afectació del COVID-19.
Quan es recuperi la normalitat es reprogramarà la temporada atlètica, d’acord amb els diferents comitès i comissions de la FCA i en funció dels canvis dels calendaris internacional i estatal.
Aquestes mesures extraordinàries són a fi de protegir la integritat dels esportistes i les seves famílies. Des de la FCA volem enviar un missatge de prudència a tots els esportistes per a que segueixin les recomanacions i disposicions de les autoritats sanitàries.
Així mateix posem al vostre coneixement que MÚTUACAT ha acceptat la petició de la FCA de donar cobertura als accidents esportius que puguin tenir els atletes en la seva preparació física en el seu domicili, supervisada pel seu club o entrenador (no es cobrirá qualsevol altre supòsit).
Agraïm la vostra comprensió i col·laboració en aquests moments tan difícils per a la nostra societat. Qualsevol novetat serà informada a través del nostre web i comunicada als clubs per correu electrònic.

Joan Villuendas i Bornau
President Federació Catalana d’Atletisme