ALTS I BAIXOS DELS EQUIPS CATALANS AL CAMPIONAT D’ESP. CLUBS MÀSTER

694

Ahir va tenir lloc el 15è Campionat d’Espanya de Clubs màsters. La primera divisió va ser a
Moratalaz, i la segona divisió a La Nucia.

En la final de 1a Divisió, en categoria masculina, el Track Cross Road Team es va proclamar campió. I en categoria femenina, ho van fer les atletes del Playas de Castellón.

En l’apartat masculí, el C.A. Nou Barris va quedar en 5ena posició i el Barcelona Atletisme en 6ena. Finalment, el Pratenc A.A. va quedar 7è, perdent la categoria.

En categoria femenina, el Barcelona Atletisme va baixar a la 2a Divisió. Va quedar en darrera posició.
En la final de 2a Divisió, l’Avinent Manresa va quedar en primer lloc, i el Pratenc A.A. en el segon lloc. El premi merescut va ser l’ascens a la 1a Divisió.

En categoria masculina, el C.E. Universitari va ocupar la 7a posició.

Cal destacar també el rècord d’Espanya de Lluïsa Casanovas, en Triple F70, amb 7,11 metres.