Aniol Riba i Alham Elkakdi guanyen els 30 K del Lles Trail

422

La Federació Catalana d’Atletisme ha organitzat les Trail Running Series durant cinc curses diferents de trail per tota Catalunya els darrers mesos, amb el tancament aquest passat dissabte a la Lles Trail, a Lles de la Cerdanya, amb la cursa de 30 K que corresponia a la classificació final de la prova de la FCA.

En aquests 30 K, els atletes més ràpids van ser, d’una banda, Aniol Riba, de l’Ironwill Solideo. Riba ja havia participat al Trail Costa Brava, i aquest cop era capaç d’obtenir la victòria amb marca de 03:03:05. En segon lloc va entrar Víctor Da Costa amb temps de 03:14:51. L’atleta del CA Olímpic Farners havia participat en els dos darrers trails de les TRS, Trail Costa Brava i Trail Cap de Creus, amb bones posicions em ambdós casos. En tercer lloc va entrar Carles Asensio, amb un temps de 03:19:05. Era la quarta cursa on Asensio hi participava.

La millor atleta va ser Alham Elkakdi. L’atleta de l’UA Terrassa ha decidit anar per feina per aconseguir el títol de les TRS. Elkakdi ha participat en totes les curses i ho ha fet guanyant tres de cinc, la darrera a Lles de la Cerdanya, amb un temps de 03:33:58, i entrant en 10a posició a la cursa general. Carla Montiel va ser la segona atleta amb un temps de 03:45:14. El bronze final va ser per Ona Sociats, amb un temps de 03:47:04. Montiel i Sociats feien acte de presència per primer cop en aquestes TRS. Jennifer Arasil, segona a les classificacions TRS, va acabar en 4a posició.

Fins a 123 atletes van participar als 30 K de Lles Trail. Han estat cinc proves les que han completat les Trail Running Series i una cinquantena de corredors i corredores hi ha participat de manera regular, buscant la classificació final. Els premis s’entregaran durant la propera edició de la Diada de l’atletisme català, que premiarà els i les millors atletes de la temporada actual.