Antequera reunirà al bo i millor de l’atletisme màster estatal

677

Antequera acull el Campionat d’Espanya màster, amb la presència de 130 catalans i catalanes. Les proves comencen a la tarda d’avui, a partir de 17:30 h, amb les proves del pentatló femení. Dissabte, la jornada matinal començarà a les 9 h, mentre que la jornada de tarda ho farà a les 16.30 h. Finalment, diumenge, viurem atletisme màster des de les 8.40 h.

A les proves masculines, destaquen els noms d’atletes com Carles Doz, Pablo Carrascosa, Ricard Rof, Miguel Antonio Jalón, Udomsinachi Erete o Isaac Piñero a les proves de 60 mll, 200 mll i 400 mll, Miguel Àngel Balagué, Juan Carlos Saco, Sofian Haddouti i Marc Tort a les proves de migfons, Sergi Soler i Javier Segovia als 60 mt, Josep Maria Mateo, Carlos Teruel i Ramon Queralt en els salts i Eloi Rovira i Domingo Sànchez al pes. Juan Carlos Herrera i Javier Segovia també participaran a la prova del pentatló.

A les proves femenines, les catalanes destacades seran Sílvia Cortés, Maria Rosa Busquets, Mireia Gorju, Loles Vives i Elisabet Ruz a les proves de velocitat, Marta Bové, Eva Martos, Marta Camps i Eva Pupim a les proves de 800 m, 1.500 m. i 3.000, Pat Vidal, Lluïsa Casanovas, Patricia Hidalgo i Mònica Navarro a les proves dels salts, Lourdes Rossinyol i Mercè Ribelles a la prova del pes i Maria Teresa Gargallo i Olga Cabrera als 3.000 marxa. Gemma Solé, Mercedes Delgado i la plusmarquista Maria Rosa Escribano seran les encarregades de participar a les proves combinades.

Pel que fa als clubs, els clàssics dins de l’atletisme màster seran els qui portin més atletes, com ara la JA Sabadell, el CA Mollet, l’Unió Colomenca, el Cornellà Atlètic, el CE Picornell, el CE Penedès, el Pratenc AA, el CA Manresa i Barcelona Atletisme.

Diumenge també es disputarà les finals dels relleus dels 4×200 m, prova que tancarà aquesta nova edició del campionat màster.

· Reglament   · Horari   · Informació Tècnica   · Atletes inscrits