Aquest diumenge arriba la Sant Silvestre de Badalona

435

El Club Atlètic Barcelonès organitza aquest diumenge la 23a edició de la prestigiosa Sant Silvestre RACC Badalona, una prova dividida en dues curses, la de 5k i la de 10k, que recorrerà els carrers de la ciutat badalonina, amb sortida des de l’Avinguda d’Alfons XII, davant del Palau Municipal d’Esports i amb l’arribada a la rambla del Gorg. Hi participaran més de 1.100 corredores i corredors.

La cursa de 5K es disputarà a partir de les 9.15 h, mentre que la de 10K ho farà a partir de les 10 h, deixant a les 11.30 h les curses infantils, anomenades Sant Silvestre Kids. La cursa combina la part d’elit, amb la presència d’atletes destacats i destacades en ambdues curses, amb un aspecte més lúdic, amb molta participació ciutadana i premis per les millors disfresses. A més a més, a la cursa també s’hi col·labora solidàriament amb aportacions a la Creu Roja del Barcelonès Nord a fi i efecte d’ajudar als col·lectius més vulnerables.

La recollida de la borsa del corredor i els dorsals es farà dissabte 17 de desembre de 10 a 20 h a la Fira del Corredor, a l’antiga fàbrica la CACI, a l’Avinguda Eduard Maristany 191. Diumenge també es podran recollir els dorsals a partir de les 8 h a la zona de l’arribada, a la rambla del Gorg.

Cal destacar la presència d’atletes com Illias Fifa, Jaume Leiva, Bernat Kun, Driss Lakhouja, Sofian Haddouti, Txell Jarque, Laia Ruiz i Mireia Suñé,  en els 10K i Aaron Las Heras, Carlos Sáez, Jordi Pujol, Paula Blasi i Ariadna Fernàndez als 5K. En els 10K es superen les 800 persones inscrites, mentre que seran 300 a la cursa de 5K.

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de la cursa a la sala de premsa de l’edifici el Viver de l’Ajuntament de Badalona, amb la presència de Mercè Rosich, presidenta de la FCA, Teresa Gonzàlez, regidora d’esports del municipi, el responsable de màrqueting del RACC, Albert Puigdemont, i el responsable de màrqueting de Hyundai Motoprim, Javier López.

· Web Cursa