Arbeca va viure amb il·lusió la prèvia dels relleus de promoció

585

Uns 1.200 nens i nenes es van aplegar a Arbeca per competir a la prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de promoció, una prova que reunia a 720 equips d’una vuitantena de clubs federats que com cada any va inaugurar la temporada d’aire lliure en categories sub 10 a sub 16 amb un molt bon ambient.

Un dels grups del CA Mollet. Foto club

Era la primera vegada que Arbeca acollia una competició oficial de la FCA després de la renovació de les pistes, un molt bon moment per posar a prova l’empenta de la Joventut Atlètica Arbeca i de les institucions comarcals i municipals. Tothom va respondre amb encert i els clubs i els petits atletes van acabar molt satisfets d’aquesta primera aventura.

Es van disputar les proves de relleus sub 10 a sub 16 de 4×60, 4×80, 3×600, 4×100 o 4×300, amb els equips més destacats federats sobre la pista i un bon grapat de nens i nenes que feien les seves primeres passes en les noves categories a l’aire lliure.

El proper dissabte al matí, a Igualada, es disputarà la final amb tots els equips classificats. Cal apuntar que les marques del relleu 4×300 m sub 16 no seran vàlides degut a uns problemes tècnics. Tots els clubs participants en aquesta jornada passen directament a la jornada final. El equips B realitzaran una sèrie de control en la mateixa jornada.