Arriba el Campionat de Catalunya de marxa al Vendrell

1061

La Federació Catalana d’Atletisme juntament amb el Runners El Vendrell organitzen una nova edició del Campionat de Catalunya de marxa, la prova on es reuneixen els millors marxadors i les millors marxadores de Catalunya, on es decideixen els campions i les campiones des de sub 18 a la categoria màster. A més a més, coincidirà amb el 8è Gran Premi de marxa del Vendrell.

La competició començarà a les 9.30 h del matí del diumenge, amb la prova màster de 5 K. Les curses sènior masculina i femenina arribaran a les 11.25 h, tancant la competició amb l’inici de la cursa sub 18 i sub 20 a les 11.55 h. Els sèniors recorreran un circuit de 20 K per la zona de Sant Salvador i Coma-ruga.

A la prova masculina, Óscar Martínez, del Cornellà Atlètic, és el gran candidat per obtenir la victòria final, acompanyat de Joaquim Rico. A la cursa femenina tindrem a moltes de les millors atletes catalanes, amb presència de Mar Juàrez, Mireia Urrutia, Paula Juárez i Gemma Mora, juntament a Alexia Palomero o Georgina Ruiz.

A la prova sub 20, destaca la presència d’atletes com Griselda Serret, Erika Duro i Lluc Serrat, i a la prova sub 18 hi seran Ivan Molina, Sofia Santacreu i Júlia Suàrez, amb un gran duel per obtenir la victòria final, entre dues atletes que ja han estat internacionals.

Finalment, les dues proves màster comptaran amb la presència d’Alberto Cemborain,  Jordi Subirà, Josep Obrador, Yolanda Rodríguez, Isabel Guerrero i Olga Cabrera.

El campionat servirà també per escollir els participants que aniran amb la selecció catalana a Cieza per disputar el Campionat d’Espanya, en aquest cas, a les categories sub 18 i sub 20. Seran tres segons classificació i dos sota criteri tècnic de la FCA.

Recordem que les categories sub 10 a sub 16 tindrà el seu campionat de Catalunya el proper cap de setmana, a El Prat del Llobregat. En aquest cas, les curses del Vendrell serviran de test previ de cara a la setmana vinent.

· Reglament   · Atletes inscrits