Arriba el Gran Premi de marxa de Barberà del Vallès

735

Diumenge viurem una nova edició del Gran Premi de marxa de Barberà en ruta, organitzat pel club local, la UA Barberà, i l’ajuntament del municipi. La prova començarà a les 9.20 h del matí i tindrà la participació de fins a nou categories diferents. La primera cursa serà la màster, amb una distància de 5K, la mateixa que la cursa sub 18 a sènior, prevista per a les 12.25 h.

El recorregut consta d’un circuit circular de 1.000 metres que es farà pels carrers del Passeig Doctor Moragues, davant de la instal·lació Esportiva Municipal de Can Serra i fins al carrer de Cerdanyola, que és on els i les atletes faran el canvi de sentit.

Alguns dels atletes destacats participants seran, d’una banda, la Paula Juárez, la Júlia Suárez, la Carla Garcia i la Griselda Serret en categoria femenina i l’Óscar Martínez, l’Ivan Molina, l’Alberto Cemborain i en Javier Garcia en la masculina. A més a més, cal tenir en compte la participació del campió estatal sub 16, l’aragonès Pablo Zárate.

Les categories de promoció tindran les seves pròpies distàncies. D’una banda, la categoria sub 16 recorrerà un trajecte de 3K, amb sortida a les 10.10 h, la mateixa distància dels sub 14. La categoria sub 12 recorrerà una distància de 2K, mentre que la sub 10 ho farà d’1K.

· Reglament   · Atletes inscrits