Arriba la Sant Silvestre més antiga de Catalunya

794

El dia de Sant Esteve es viurà la clàssica Sant Silvestre del Masnou, que enguany arriba a la 43a edició. És una cursa de 5K amb circuit homologat pels carrers del municipi maresmenc, sent la més antiga de Catalunya d’aquestes característiques. La prova començarà a les 10.30 h, amb una d’infantil que tindrà lloc a les 11.30 h.

La cursa, organitzada pel CA La Sansi, tindrà un nombre molt gran d’inscrits i inscrites, amb més de 1.900 corredors i corredores que buscaran millorar les seves marques personals, en un circuit ràpid amb només dos girs i amb sortida i arribada a la nacional II.

Els dorsals es podran recollir a l’Espai Casinet a la Plaça de la Llibretat del Masnou, el dissabte 24 de desembre de 12 h a 13:30 h i també el mateix dilluns de la cursa, a la zona de sortida, de 7:30 h a 9:30 h.

Els primers classificats de la temporada passada van ser en Dmitrijs Serjogins i la Cristina SIlva. Ambdós atletes també participaran en aquesta nova edició, juntament amb d’altres com Mohamed Zarhouni, Sylvain Qevre, Xènia Moruelo, Víctor Aguilera o Isam Mounir.

· Web El Masnou

El mateix dia 26 de desembre també viurem la 21a edició de la Sant Silvestre de muntanya del Penedès, una prova de trail pel municipi d’Olèrdola, a la zona de Viladellops, organitzada pel Club Esportiu Penedès. Les dues modalitats transcorren majoritàriament per corriols, camins, pistes i senders, travessant any rere any diferents termes municipals. La prova començarà a les 10 h i es pot fer corrent o caminant.

· Web Viladellops