Banyoles, Gavà i Alella van acollir tres proves de cros

656

Banyoles va acollir el 20è cros organitzat pel CN Banyoles, i formava part del circuit gironí de cros i del GP català. Més de 420 atletes van competir al Parc de Can Draga, amb bon ambient i diversos noms destacats. A la categoria sènior, victòria de l’Abderrahim Ougra, del GEiEG, amb un temps final de 27:52, sent el clar dominador dins del circuit gironí. En segona posició va entrar en David Fernàndez, de l’IronWill Solideo, amb un temps de 30:59. El tercer lloc del podi el va ocupar en Gabriel Clowe amb 31:30. A la categoria femenina, Marina Guerrero es va endur la victòria amb un temps de 20:24. L’atleta del CA Manresa va superar a Irene Fuertes, segona amb 21:24 i a Maite Ríos, tercera amb 22:31.

· Resultats Banyoles

El Parc de la Sentiu va tornar a ser l’escenari del cros Ciutat de Gavà, organitzat pel Club Atletisme Gavà, que enguany arribava a la 22a edició. Més de 300 atletes van participar en les diferents proves. A la cursa sènior, doblet del Cornellà Atlètic a la categoria masculina. Àlex Salas aconseguia la victòria amb un temps final de 19:25, seguit del seu company Pau Orive amb 20:18. Carles Castillejo va arribar en tercera posició amb una marca de 20:32. A la categoria femenina, victòria de Marta Camps amb 23:58, seguida de Noelia Jiménez amb 25:26 i de Bàrbara Anento amb 25:35.

· Resultats Gavà

Finalment, uns 400 atletes van participar al 14è cros d’Alella, una nova aturada dins del circuit maresmenc de cros, organitzat pel club Serra Marina Alella. Albert Ruz amb 14:28 es va endur la victòria a la cursa sènior masculina, per davant de Faissal El Meziani amb 14:31 i de Pablo Carnero amb 14:36. Alexandra Arillo seria la campiona a la prova femenina, amb un temps final de 18:35, davant de Clàudia Martínez amb 19:07 i de Sandra Gómez amb 19:31.