Barcelona i Vilanova van celebrar diferents proves de ruta

546

Vilanova i la Geltrú va acollir la 33a edició de la Mitja Marató de Vilanova, que enguany tenia l’inici i l’arribada a les pistes d’atletisme del municipi. 1400 atletes van gaudir de la prova de mitja i 10K, amb èxit de participació.

A la prova masculina de la mitja marató, Josep Maria Arnal va obtenir la victòria amb 1:07.31, seguit d’en Carles Montllor amb 1:08.14, deixant en tercer lloc Carles Blanco amb 1:10.14. A la categoria femenina, Elisabet Martínez va obtenir la victòria amb 1:25.05, seguit d’Ana Martínez amb 1:26.37 i deixant en tercer lloc a Foix Montaner, amb 1:30.04.

Als 10K, victòria d’en Víctor Aguilera amb 31:32, seguit de Lucas Alonso amb 31:40 i Sancho Ayala amb 33:24. A la categoria femenina, victòria de Sara Loehr amb 36:51, seguida de Laura Sànchez amb 38:48 i de Laura Abella amb 39:04.

· Resultats Vilanova

El Barri de La Sagrera va acollir la 44a cursa La Sagrera, en el marc de les festes majors del barri. La prova es dividia en una cursa de 10K i una de 5K, amb circuit no homologat. Jordi Muela va ser el més ràpid a la primera distància, amb un temps de 33:03, seguit de Lluís Mas amb 33:12 i de David Gonzàlez amb 33:14. A la categoria femenina, victòria de Rebeca Suàrez amb un temps de 35:09, seguit de la Elisabet Rodríguez amb 40:00 i de la Sandra Maldonado amb 41:16. Pel que fa a la prova de 5K, Fernando Martín va guanyar amb 16:44, seguit de Carlos Massa amb 16:55 i de Juan Manuel Vico amb 16:56. Montse Aranda va ser l’atleta més ràpida amb 20:33, seguit de Zamara Acosta amb 20:44 i d’Esther Campano amb 21:42.

· Resultats La Sagrera

Finalment, les pistes d’atletisme de Can Dragó van acollir una nova edició de la 24h Ultrafons Barcelona, la prova de resistència màxima, on les persones participants havien de completar un dia sencer acumulant quilòmetres. Juan Ramon Gonzàlez va ser l’atleta que va aconseguir el primer lloc, amb 245,200 quilòmetres acumulats, seguit de Tiziano Marchesi amb 243,600 i de Carlos Ruiz amb 234,400. A la categoria femenina, la italiana Elena Fabiani va acumular 233,600 quilòmetres per endur-se la victòria. Gergana Stanilova va sumar el segon lloc amb 188,000 i el tercer lloc va ser per Maria Ilaria Fossati, amb 186,000.