Berga acomiada l’any amb la seva Sant Silvestre

633

El JA Berga i l’Ajuntament de Berga organitzen el proper dissabte 31 de desembre la 22a edició de la Sant Silvestre de Berga, una cursa de 5K homologada pels carrers del municipi berguedà, que preveu la participació d’uns 1.000 corredors i corredores, sumant els participants de la cursa absoluta i les tres de promoció, de 150, 600 i 1.000 metres.

La sortida i l’arribada de la prova es situarà al Passeig de la Indústria del municipi, amb inici a les 18 h. No obstant, les proves atlètiques començaran a les 17 h, a la zona central del vall, amb la disputa de les curses infantils. Des del passeig de la Indústria s’enfilarà camí cap al passeig Vila de Casserres, on es farà mitja volta a la rotonda per tornar al mateix punt. Els corredors i corredores passaran, entre d’altres llocs, pel carrer del Roser, el carrer Gran Via, la carretera de Sant Fruitós, el carrer Salvador Espriu i el carrer Pere II. Un cop de nou al passeig Vila de Casserres, els i les participants faran l’últim tram camí de nou al punt de sortida.

Diversos són els i les atletes que prendran part de la cursa, molts d’ells i elles amb vinculació amb la JA Berga o amb l’atletisme berguedà. A la categoria masculina hi destaquen noms com els de Toni Baños, Arnau Pujols o Aleix Garcia. A nivell femení destaca la presència d’Anna Comet, Foix Montaner o Núria Cascante. Algunes d’elles són atletes amb molt de pes en proves de Trail.

Als corredors i corredores de la cursa se’ls lliurarà una samarreta tècnica màniga llarga dissenyada per l’ocasió, un barret del Pare Noel, una bossa del corredor amb regals, un tubular pel coll i begudes. Al finalitzar la cursa tothom podrà gaudir d’una coca amb xocolata.

· Web Cursa