Berhe i Catrofe guanyen el Tast de la Mitja amb rècord de la prova

446

Tres municipis del Vallès Oriental van acollir una nova edició del Tast de la Mitja, una cursa de 10K organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de Les Franqueses, Canovelles i Granollers. La cita va aplegar al voltant dels 800 participants, amb un molt bon ambient i diverses participacions de molt nivell.

En categoria femenina, la victòria va ser per a l’atleta etíop Mesulu Berhe, amb un temps de 31:54, establint un nou rècord del Tast de la Mitja. En segon lloc va arribar l’atleta del Marroc Soukaina Atanane, amb un temps final de 33:11. Finalment, la primera catalana va acabar tercera en el podi, Douae Ouboukir, amb un temps de 34:25, seguida a tocar de Cristina Silva, 4a amb 34:38.

D’altra banda, en categoria masculina, Santiago Catrofe va ser el guanyador amb un temps final de 28:17, amb una nova marca personal i també establint nou rècord de la competició. En segon lloc va entrar l’Ilias Fifa, amb una marca de 28:22. El tercer esglaó del podi el va completar l’atleta etíop Haftamu Abadi Gebresilase, amb un temps de 28:23. Cal destacar també la 8a posició d’Artur Bossy, amb temps de 30:03.

Més de 1.000 corredores i corredors es van donar cita a la sortida al municipi de Canovelles, una bona xifra segons els organitzadors, en la primera edició sense cap tipus de restriccions després de la pandèmia. Aquesta prova serveix com a preludi de la Mitja Marató de Granollers, que s’ha de celebrar durant el febrer del proper any.