CA Igualada aconsegueix la victòria a la Final B

377

El CA Igualada va regnar a la Final B, en una segona jornada que també es va endur amb molt bona nota, sumant 904 punts. L’equip de l’Anoia es va imposar als seus rivals i va saber controlar en tot moment la situació. El Barcelona Atletisme acabaria segon, malgrat acabar 4t en la jornada, en la qual el CA Granollers va quedar per darrere de l’equip igualadí en una gran tarda a casa.

L’equip groc i negre va sumar vuit victòries, les de Oriol Castells als 100 mll amb 11.14, Mathios Rodríguez als 1.500 m amb 4:05:49, de Marc Sànchez a l’alçada amb 2.04 m, de Jordi Matsuoka al triple amb 14.61 m, Aleix Camats al disc amb 52.29 m, el 4×400 m mixt amb 3:45:52, Carla Bisbal al 400 mll amb 58.32 i Júlia Solé als 1.500 m amb 4:54:64. Victòries que al final, van ser el detonant per endur-se una victòria merescuda.

En segon lloc global va quedar el Barcelona Atletisme, que a Granollers va ser 4t amb 346,5 punts, sumant un total de 725 punts. A Granollers, dues victòries, de Raquel Cosme a la perxa amb 3.40 m. i de Yohanna Sol Arias a la javelina amb 44.16 m, i quatre segons llocs. D’altra banda, el CA Granollers va saber jugar el factor casa, per acabar tercer i tercer global amb 709,5 punts. L’equip del Vallès Oriental es va imposar en tres proves, amb Aniol Clavell als 5.000 m amb 15:23:36, Pol Carrera als 110 tanques amb 16.12 i Daniel Moyano al martell amb 43.54 m.

En quart lloc acabaria l’UA Terrassa, després d’una magnífica jornada on van ser segons. Puntuació final de 690,5 punts. L’equip egarenc va aconseguir les victòries del 4×100 masculí amb 42.37, Marta Gironés als 100 m amb 12.98, Neret Meya als 100 tanques amb 17.11 i cinc segons llocs, la clau per aconseguir un resultat tan destacat. Finalment, la JA Sabadell va ser cinquena amb un global de 618 punts, quedant molt lluny del seu rival al Vallès. L’equip sabadellenc va sumar tres segons llocs, amb els joves al capdavant, com Pol Molins, Fatoumata Diallo i Clara Passarell.

El CA Nou Barris a Granollers. Foto club

En sisè lloc, el CA Nou Barris, que malgrat acabar setè a Granollers, va acabar sisè per només un punt, amb 562,5. L’equip barceloní va sumar amb un segon lloc d’Helena Díez al 5.000 m i tercer lloc de Lara de la Hoz al pes. El CA Sant Celoni va estar apunt de fer el sorpasso, acabant amb 561,5. L’equip del Baix Monseny va saber col·locar a atletes clau en llocs importants, com Claudi Gómez, victòria als 400 mll, el segon lloc del 4×100 masculí i de Núria Marchante als 100 tanques o el tercer de Marçal Cruz al martell.

el CE Penedès va acabar en darrer lloc. Foto club

Finalment, el vuitè classificat va ser el CE Penedès. L’equip de Vilafranca va sumar un total de 512 punts, i ho va fer amb victòries de Gisela Carrión al 5.000 m amb 17:42:52, de Blanca Weber a la llargada amb 5.46 m i de Ioana Maria Secara al pes amb 10.91 m. Les seves atletes més destacades van sumar molts punts, malgrat que al final tanca el Campionat de Catalunya de clubs en darrer lloc.

D’aquesta forma, el CA Igualada va ser el vencedor, en segon lloc va acabar el Barcelona Atletisme i en tercer el CA Granollers, en una autèntica festa a la capital del Vallès Oriental, on tots els equips van gaudir de la competició.