CA Tarragona i CA Vic campions de Catalunya de clubs sub 16

1045

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar dissabte el Campionat de Catalunya de clubs sub 16 a Sabadell, en dues finals diferents, la B en jornada de matí i l’A a la tarda. CA Tarragona en categoria masculina i CA Vic a la femenina van ser els guanyadors de clubs sub 16.

A la prova masculina, el conjunt tarragoní va emportar-se la victòria amb una puntuació de 106 punts i amb dues victòries, una d’elles a la llargada, on Víctor Jiménez va aconseguir l’RCAT sub 16 amb 6.31 m. En segona posició a la general va acabar l’Aldahra Lleida amb 102 punts, deixant al tercer esglaó del podi al Pratenc AA amb 100 punts.

Precisament, l’equip vigatà es va endur la victòria a la categoria femenina amb 123 punts, sent molt regular en les segones i terceres posicions. Al segon esglaó del podi va arribar l’Agrupació Atlètica de Catalunya, amb 109 punts, deixant amb el bronze al Cornellà Atlètic, amb 106.5 punts.

· Resultats

Al matí es va disputar la Final B, amb victòria de l’UCA a la categoria masculina amb 86 punts, seguit de l’UA Barberà amb 84.5 punts. A la categoria femenina, el CA Canaletes va ser el guanyador amb 105 punts, seguit de l’UGE Badalona amb 101 punts.

· Resultats